Kontaktinfo

Tvetene Blomstersenter AS
Brunlanesveien 279, 3267 Larvik

Navigasjon

Åpningstider

mandag –fredag 09.00-16.30
lørdag 10.00-15.00

(utvida åpningstider i sesongene)

Personvern


Litt om vår historie

Gunlaug og Kjell Tvetene startet i det små med gartneri og plantesalg om våren og sommeren. I 1978 ble det bygd en helårs-blomsterbutikk. I tiden etter fikk de mange faste kunder, både lokale og tilreisende, som syntes de hadde et godt og variert utvalg og at det var et hyggelig sted å handle.

 

I 1980 startet Gro, eldstedatteren, på heltid før hun tok over familiebedriften i 1994, og dannet Tvetene Blomstersenter AS. Årene gikk, og etter hvert ble lokalene for små. Vi tenkte det ville være en fordel å ha mulighet til å ha nesten alle plantene under tak, så i november 2012 var senteret utvidet. Vi utvidet den originale butikken med ca 1000m2, som vil si at senteret nå er ca 1400m2 i tillegg til uteområdet. En stor del av senteret har kabriolet-tak, hvor blomstene har muligheten til å stå ute til tross for vær og vind - taket går nemlig automatisk av og på. En flott løsning for et helårs-hagesenter.

 

Vi er stolte over å ha bygget et godt rykte, og synes selv at det er viktig at vi klarer å skille oss ut fra mengden, da det er stor konkurranse i markedet. Vi ønsker ikke å bli som alle andre, når markedet for det meste er dominert av kjede-butikker og varehus. Vi på Tvetene er opptatt av å ha et stort og spennende utvalg som skal presenteres på en innbydende måte, og dette er noe vi jobber for å få til hver eneste sesong. Vi vil være konkurransedyktige både på pris og kvalitet, og siden vi ikke er medlem av en innkjøpskjede kan vi kjøpe inn alle varer vi trenger selv, til den tiden som passer markedet. 

 

Vi har også et stort fokus på å ha en hyggelig, dyktig og serviceinnstilt betjening. Våre ansatte har kunnskap om varene vi selger, og de er alle med på å skape en trivelig arbeidsplass. De faste ansatte har erfaringen, dyktigheten og ikke minst humøret på plass til og alltid levere deres beste. I tillegg har mange av ekstrahjelpene lært mye av å vokse opp i hagesenteret, både yngre generasjoner i familien og andre. Det skal rett og slett være en hyggelig opplevelse å handle hos oss. 

 

Da Gunlaug og Kjell bygget en stor butikk i 1978 var det mange som lurte på om de var blitt gale som turte å satse på et hagesenter så langt ute på landet. Men jammen har vi klart det! Gro er veldig stolt over å kunne lede bedriften fremover, og håper på mange spennende år i fremtiden. 


Sesongens fristelser

Vår og sommersesong vil du møte et ekstra stort hav av sommerblomster i vårt hagesenter. Vi fører også roser, busker og stauder. 

Vi satser på kvalitet og god service!


Vi leverer til din bedrift

Vi leverer blomster og planter til ditt kontorlandskap, og tilbyr god veiledning og oppfølging. Passende varepotter og selvvanningspotter kan også bestilles hos oss.

Grønne planter er ofte vår anbefaling til kontoret - de bidrar til et bedre inneklima med renere luft for de ansatte!

Våre utvalgte sommerblomster: